29.03.2023

Урс Фишер: Лудогорец има огромен потенциал

Наставникът на Базел – Урс Фишер даде традиционната си пресконференция преди утрешния сблъсък между неговите възпитаници и нашия Лудогорец в Шампионската лига.

Специалистът обяви, че може да направи няколко рокади в своя тим, които ще имат за цел да изненадат Владо Стоянов и компания. Фишер отдаде дължимото на българския клуб, хвалейки го че има голям потенциал и много класни футболисти в своите редици.

„Не се чувствам обаче по-различно отколкото за всеки друг мач. Подготвяме се по същия начин, няма нищо различно, но разбира се случващото се наоколо е различно. Може да има някои промени в тактиката за двубоя с българския тим“, сподели още Фишер в навечерието на утрешния сблъсък с разградчани.

„Лудогорец има голям потенциал, има бързи играчи и се опитват да контролират играта независимо къде са – у дома или гости, или дали играят срещу Реал или Базел“, добави треньорът на Базел.

„Ако ние наложим нашата игра за 90 минути и запазим спокойствие, вярвам, че ще се представим добре. Важно е да запишем добър резултат в първия ни мач. Искаме да сме в Европа и през зимата, така че всяка точка е важна“, категоричен бе Урс Фишер.

1 Comment

Коментарите са заключени

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com