28.01.2023

Ден на отворените врати в Безмер

Командването на авиобаза Безмер има удоволствието да Ви покани да посетите мероприятията по повод 65 години от създаването на базата и 30 години самолет Су-25 в небето на България.
На 5 Октомври, от 17.30 часа, на централния площад пред община Ямбол, НАЦИОНАЛНАТА ГВАРДЕЙСКА ЧАСТ ще представи церемония-спектакъл „ИСКРИ”, след което Ансамбъла на Въоръжените сили ще поздрави с Празничен концерт жителите и гостите на град Ямбол.
На 7 Октомври на летище Безмер е организиран Ден на отворени врати. Гостите ще имат възможност да наблюдават въздушни демонстрации със самолети Су-25, самолети и вертолети от леката авиация, а също и парашутни скокове. Организиран статичен показ на авиационна техника, специална техника и въоръжение. Военният духов оркестър на Военновъздушните сили ще се представи с празнична програма.
Вратите на базата ще бъдат отворени за посетители в 9.00 часа.
Входът е свободен.
Уверени сме, че тези събития ще допринесат за популяризиране ролята и мястото на авиобаза Безмер, съхраняване и обогатяване на вековната Българска авиационна история и утвърждаване на Авиацията като източник на национална гордост, сигурност и просперитет. Вярваме, че Празникът ще донесе много нови приятели на Българската бойна авиация

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com