28.01.2023

Хайде на снимките!

ОБЩИНА СТРАЛДЖА
О Р Г А Н И З И Р А
фотоконкурс на тема:
”КАДЪР ОТ МОЯ ГРАД“
С посвещение на 8 ноември, Празник на Стралджа

Цели на конкурса:
– да представи богатството на интересни персонажи в града, събития, обекти,
– да покаже различен поглед и емоция от срещите с хората в различни възрасти, отношение към населеното място, красота на природата, интересни обекти,
– да представи творческо отношение към темата
Фотографиите ще бъдат оценявани и класирани според харесванията във фейсбук страницата на община Стралджа!
Победителите ще бъдат обявени в рамките на Празника на Стралджа. 8 ноември. Най-добрите снимки ще бъдат публикувани на страниците на вестник “Стралджански вести“ с представяне на авторите.
Награждаване: Ще бъдат отличени първите три най-харесвани снимки. Наградният фонд осигурява община Стралджа. Възможно е излъчване и на поощрителни награди.
Период на провеждане: Кадри могат да се изпращат на ел. адрес straldzha@abv.bg до 16 октомври 2016г. – 18:00 часа. Снимките ще бъдат публикувани на 17 октомври 2016 . Периодът за гласуване ще бъде от 17 октомври до 6 ноември 2016г. Награждаването на победителите ще стане в Деня на Стралджа , 8 ноември.
Условия за участие:
Конкурсът е отворен и право на участие в него имат всички фотографи – любители и професионалисти. Представените за участие фотографии трябва да отговарят на темата на конкурса. Всеки участник има право да изпрати по една снимка като в електронното писмо предостави трите си имена и телефон за връзка.
В случай, че снимките не отговарят на поставената тема на конкурса или са с лошо качество, могат да бъдат отказани.

От организаторите

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com