02.02.2023

ТЕЖКА КАТАСТРОФА В ЯМБОЛ

Два автомобила се сблъскаха на кръстовище в ж.к. „Граф Игнатиев“, близо до верига супермаркети в Ямбол. Катастрофата е станала малко след 10.00ч. днес.
Лек автомобил „Голф“ и товарен бус „Мерцедес“ с ямболска регистрация са се сблъскали, за сега при неизяснени обстоятелства на кръстовището на ул. „Гр. Игнатиев“ и ул. „Надежда“. При удара са пострадали мъжете, пътуващи в буса. Те са откарани за медицински преглед.
В следствие удара бусът се е забил в крайпътно дърво. Като по чудо няма пострадали пешеходци, тъй като района е жилищен и в неделния ден има голямо движение на хора.
В момента полицията регулира движението на мястото на катастрофата.
Водачите да преминават с повишено внимание.
Това е поредната катастрофа в този район. Мястото е възлово, тъй като свързва два големи квартала на Ямбол – ж.к. „Диана“ и ж.к. „Граф Игнатиев“. В близост има хипермаркет и магазини, което засилва трафика и пешеходния поток. Хората от квартала коментират, че кръстовището има нужда от светофар, за да се избегнат честите пътни произшествия. Прави впечатление още, че въпреки знаците, маркировката в този участък е избледняла, често пешеходци пресичат неправилно, а някой от водачите на автомобили се престрояват в грешното платно.
Радио 999
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com