05.12.2022

12 октомври – Ден на българската община

Уважаеми жители и приятели
на община „Тунджа”,

За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод 12 октомври-Деня на българската община! На тази дата през 1882 г. в Държавен вестник е публикуван първият „Закон за общините и градското управление“ и в него за първи път се регламентира дейността на общинските съвети, на кметовете и техните помощници.
В ден като този, ние с благодарност се обръщаме назад, за да отдадем своята почит и уважение към нашите предшественици. И днес, запазвайки приемствеността, влагаме своя труд, умения и талант за развитието на община „Тунджа“, която заема своето достойно място сред общините в Република България.
Първостепенна задача в ежедневните ни действия е да работим за благоденствието на хората от нашата община и да стимулираме тяхната обществена ангажираност и отговорност.
Поздравявам и всички Вас, служители в общинската администрация, кметове и кметски наместници, общински съветници, които със своята работа утвърждавате авторитета и ролята на местната власт и се грижите за достойния живот на нашите жители!
Уверен съм, че с обединени усилия, воля и професионализъм, ще работим и занапред за бъдещето и просперитета на община „Тунджа“!
Приемете моите пожелания за здраве, щастие и успехи във всичките Ви начинания!
Честит празник!

С уважение,
ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ
КМЕТ НА ОБЩИНА „ТУНДЖА“

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com