29.03.2023

Фалшива книжка… и други поучителни истории

Вчера, около 14:00 часа на път I-7, км.248, служители от РУ-Тунджа са спрели за полицейска проверка лек автомобил „Опел-Кадет“, управляван от 34-годишен жител на  сливенското село Селиминово. В хода на проверката е установено, че водачът съзнателно ползва неистински документ / свидетелство за управление на МПС/. По случая в РУ-Тунджа е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 316 ал. 1 от НК.

 

На 16 октомври около 08.15 ч., в гр. Ямбол, на околовръстен път «Юг» е настъпило пътнотранспортно произшествие, при което лек автомобил «Опел Калибра», управляван от 32-годишен от село Кукорево, напуска пътното платно по посока на движението, пресича насрещната лента и се преобръща в нивата вляво. При инцидента водачът е получил контузни рани в областта на главата. По автомобила са нанесени  значителни материални щети. Причините за настъпилото произшествие са в процес на установяване. Водачът е тестван за наличие на алкохол, като пробата е отрицателна. По случая в РУ – Ямбол е образувано досъдебно производство.

На 16 октомври в 15:10 ч. в РУ – Елхово е получен сигнал, че на пешеходна пътека на елховската ул.“Трети март“, лек автомобил „Опел Корса”, управляван от 21-годишен мъж, е ударил пресичащ 17-годишен младеж. Вследствие на инцидента пешеходецът е транспортиран и приет за наблюдение в МБАЛ – Ямбол с контузно-охлузни рани по тялото и главата, без опасност за живота. Пробата за употреба на алкохол на водача е отрицателна. Причините за настъпилото произшествие са в процес на установяване. По случая в РУ Елхово е образувано досъдебно производство.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com