02.02.2023

Кражби, кражби…

Ямболски полицаи разкриха кражба на чантичка с пари и лични вещи, собственост на непълнолетно момиче. На 4 октомври в полицията е постъпило заявление, че ден по-рано, около от 16:30 ч., от детска площадка в комплекс „Хале“ е извършена кражба на малка чантичка с намиращите се в нея документи, мобилен телефон, 19 лева и ключове.  При проведените оперативно-издирвателни действия е установено, че посегателството е дело на 35-годишна жителка на Елхово. Работата по случая продължава.

* * *

Служители от РУ Ямбол установиха 22-годишен мъж, изтеглил неправомерно 200 лева от дебитна карта, която задигнал от жилището на 31-годишна жителка на града, прониквайки през незаключена входна врата. Деянието е извършено на 21 ноември в комплекс „Г.Бенковски“. Работата по случая продължава.

* * *

Елховски полицаи разкриха кражба на мобилен телефон. Посегателството е извършено на 5 декември от фирмен офис в града. В резултат на проведените  полицейски  действия е установено, че деянието е дело на 36-годишен жител на Болярово. Инкриминираната вещ е върната на собственика. Работата по случая продължава.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com