25.03.2023

Игнажденска изложба в галерия Стойчев

Арт галерия „Стойчев” има удоволствието да покани приятелите на изобразителното изкуство да удостоят с присъствието си на 20 декември 2016 г. от 18,00 часа откриването на Игнажденската изложба, посветена на Светите християнски празници, съпътстващи Рождество Христово.
Това е поредна изложба в навечерието на Коледните и Новогодишни празници, която поддържа вече установената традиция галерията да бъде мястото за обединяване на творческите търсения, за събиране на плодовете от творческата радост и вдъхновение на десетки художници, скулптори, иконописци.
Средоточие на обединението отново е Красимир Стойчев – фотограф, галерист и меценат, чиято пословична енергия вече повече от седем години дава упование на съзидателните стремления в изобразителното изкуство на град Ямбол и на все по-нарастващата група от гостуващи майстори на изящните форми.
Полазникът, който направи първата откупка в Игнажденската вечер, ще бъде приятно изненадан от галерията-домакин със специален подарък. С този дарствен акт Арт галерия „Стойчев“ възнамерява да даде чист и ясен тон за чудесата, които Вярата, Надеждата и Любовта винаги правят в святата и благословена Рождественска нощ.
И нека Христовият дух възрадва сърцата ни!

ОЧАКВАМЕ ВИ!
На 20 декември 2016 г. в 18.00 ч.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com