05.12.2022

Полицейски бюлетин

В РУ-Елхово е започнато бързо производство срещу 30-годишен жител на град Болярово. На 20 февруари, при полицейска проверка е установено, че той държи  наркотично вещество – джъмпер със суха листна маса /около 2 гр./ марихуана, установено с наркотест. Работата по случая продължава.

 Служители от РУ–Елхово задържаха 56-годишен чужд гражданин за хулиганство. На 20 февруари, около 13:20 ч. в района на ГКПП – Лесово, при извършване на полицейска проверка мъжът извършил действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като действията са извършени спрямо полицейски органи изпълняващи задълженията си по опазване на обществения ред. Той е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано незабавно произвъдство. Работата продължава.

 По линия „Пожарна безопасност и защита на населението“:

На 21 февруари, в 01:20 ч., на тел.112 е получен сигнал, че до блок 13 в ямболския квартал „Диана” гори лек автомобил. Отзовалите се на сигнала полицейски автопатрул и екип пожарникари установили, че пламъци са обхванали лек автомобил „Мицубиши L200”, собственост на 39-годишен ямболлия. Огънят е загасен.  Причините за възникване на пожара и щетите са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство в РУ-Ямбол.

21.02.2017 г.

Татяна Павлова

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com