02.02.2023

Представянето на листата на „БСП за България“ в Болярово – тържествено обещание за промяна

Най-тържествено и многолюдно бе представянето на листата на „БСП за България“ в най-малката община – Болярово. При откриването на кампанията в препълнената зала на обновената сграда на читалището, в която присъстваха представители от всички населени места на общината, хората видяха своя шанс за промяна. А именно усмихната и красива представителка под номер шест в бюлетината с номер 10 – непартийната кандидатура на община Болярово – Нина Терзиева. Свежа и носеща обновлението като пролетта, тя се обърна към обнадеждените жители на общината, които бурно я аплодираха, с уверението, че ще работи за справедливостта , независимо на какъв пост е. Хората, които я познават, знаят колко упорито е работила тя винаги – и като заместник-кмет, и преди това. За кандидатката за народен представител справедливостта е означава по-високи доходи – на пенсионерите, но и на тези, които работят. Означава работни места, подкрепа на местния бизнес, който да осигурява работни места тук. Справедливост означава сигурност и в нашите домове, и на границата на Република България. Безкрайно трогнати, всички в залата бурно я аплодираха при думите й: „Казват, че сме малка община. Кое ни е малко – грижите ни ли? Или нашите тревоги, или нашите мечти? Ние не сме малки, ние заслужаваме да бъдем достойно представени в следващия парламент. И аз ви призовавам да изберете промяната мъдро.“

Другата представителка на община Болярово, партийната кандидатура на почетното осмо място, Елена Анева, също призова жителите на общината да изберат мъдро социалната политика и промяната. За промяна говориха и останалите – водачът на листата Кристиан Вигенин, който увери всички, че това е печелившият екип, а дамите от Болярово в него, той определи като цветята на листата – представителки и на опита, и на мъдростта и младостта.

Гост на откриването на кампанията бе дългогодишният народен представител от област Ямбол Атанас Мерджанов. Той сподели, че Болярово е една от любимите му общини и тук винаги са отчитани най-високи резултати за социалистите в областта, а и сред най-високите в сраната. Бъдещите народни представители от тази листа, трябва да отдават особена почит на тази община и никога да не забравят техните проблеми, бяха думите му.

На втора и трета позиция са представителите на Ямбол: Николай Пенев и Даниела Сивкова. Четвърти е познатият на всички боляровци Кирчо Карагьозов от община „Тунджа“. Всички те говориха пред аудиторията за каузата, за промяната и за важния избор, който предстои. Пети е Янко Добрев от Стралджа, който не присъстваше в залата по уважителни причини. На седма позиция е отново млад представител – Владимир Стоев от община „Тунджа“. Той сподели своите мотиви за приетото предизвикателство и също напомни, че е време за промяна.

В края на срещата, преди богатата художествено-музикална програма, подарък за публиката, бяха изказани мнения и пожелания. Всички се обединиха около надеждата, че община Болярово има невероятен шанс за промяна и идеята да има свой представител в Парламента.

Към жителите на общината си се обърна и избираният няколко мандата социалист кметът Христо Христов. Той сподели с присъстващите, че в общината винаги е имало активност при гласуването, но и сме очаквали изпълнението на обещанията. А жителите тук имат немалко проблеми. И този път наистина има шанс за промяна, самото мото на кампанията на социалистите е за промяна. Всички призовават за това и ще е добре да се докаже, че ще я има наистина. Тепърва хората ще разбират това по предстоящите срещи, на които ще им се разясняват. Представителките ни в листата са наистина жени с отлични качества – опит и мъдрост, интелект и младост. Несъмнено ще допринесат много в тази кампания За първи път имаме уникален шанс да направим много мъдър и правилен избор. Той завърши призива си с пожелание за успех. А такъв несъмнено ще има. Защото жителите на общината несъмнено виждат своя шанс за промяна! И ще направят своя избор за бъдещето си мъдро!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com