25.03.2023

Среща с жителите на селата Златари и Стара река

На 6 март 2017 г. част от кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ за 31-ви МИР – Ямбол се срещнаха с жителите на две от селата на община „Тунджа“ – Златари и Стара река. Нина Терзиева бе представителката на община Болярово от гражданската квота (под номер шест в листата), а Кирчо Карагьозов и младият Владимир Стоев бяха своеобразни домакини – представители от община „Тунджа“.

Младата, образована и успешна кандидатка на община Болярово – заместник-кметът Нина Терзиева се представи на хората, събрали се да чуят бъдещите депутати. Като млад човек тя има своя кауза – да направи животът на хората по-хубав, да се бори и реализира в България, да помага, независимо на какъв пост е. Само две сме общините в областта, в които жителите са предпочели за кмет социалист – Болярово и „Тунджа“. Имаме общи проблеми, каузи и принципи. Мечтаем за промяна и имаме право да имаме свой представител на по-високо ниво, където проблемите ни могат да бъдат чути. Госпожа Терзиева гарантира на хората, че ще продължи да работи за тях, независимо на какъв пост е. Разказа за успешната социална политика на община Болярово, начините, които се търсят за да се направи по-лек живота на хората. Защото тя е част от едно много успешно управление, не скри гордостта си. Търси ежедневно начини за решаване на множеството проблеми в един много изоставен край като нашия. Социалната политика може да се прави единствено от социално ангажирани хора, бе нейното заключение. А кандидатката от гражданската квота под номер шест определено е такава.

Като депутат в предходния парламент, Кирчо Карагьозов разясни на жителите от своята община какви са били очакванията му и какво е видял там. Според него трябва да има някакъв баланс, а не крайно богати и крайно бедни, да няма разединение, а каузата на всеки да е България. Този път БСП има волята да постигне промяната, заяви категорично той и е убеден, че и хората от община „Тунджа“ ще предпочетат бюлетина номер 10.

Владимир Стоев подчерта, че за него също номер десет е правилният избор. Той сподели, че е приел предизвикателството да се кандидатира за народен представител, защото трябва да се даде шанс на младите. Той има визия за много от проблемите и вижда решенията. Би работил за това да останат младите в България и да имат причина за това – работа, развитие, бъдеще.

Жителите на селата Златари и Стара река споделиха проблеми, мнения, дадоха препоръки, съвети и несъмнено осъзнаха колко е нужна промяната и вероятно ще направят своя избор, за да живеят по-добре.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com