05.12.2022

Среща с елховските дами в навечерието на празника

На 7 март 2017 г. част от кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ за 31-ви МИР – Ямбол поздравиха елховските дами с техния празник. Дамите от листата – Нина Терзиева (под номер шест в бюлетина номер десет), Даниела Сивкова и Елена Анева отправиха поздрав към елховските дами, които бяха поканени в този ден на празничната среща. Сред гостите бе и водачът на листата Кристиан Вигенин, който също отправи поздрав. С празника ги поздрави и собственикът на заведението и своеобразен домакин господин Загоров – общински съветник.

Родената в град Елхово кандидатка на община Болярово от гражданската квота Нина Терзиева се обърна с поздрав към дамите – предимно представителки на бизнеса в града, работещи и реализирани жени, съпруги, майки, а част от тях и баби. Тя им напомни за повода да се празнува този ден, излезлите някога жени (през 1857 г.) да се борят за своите права и направи съпоставка с днешните събития – все повече равноправие, но и някак си недостигащото малко, за да имат малко повече власт жените. Младата майка на две деца (дъщеря на 18 години и син на осем), госпожа Терзиева сподели, че се прекланя пред жената, майката, бабата. Пред тези, които са дали живот, отгледали деца и подкрепяли не само съпрузите си, но и съхранили любовта, традициите, семейните ценности. Тя пожела много усмивки на дамите, весел празник и се включи активно в техните танци, допринасяйки за чудесното настроение.

Всяка от дамите вероятно желае да има представителка в парламента – дама от своя край, която да отстоява правата и интересите ни. Номер шест – младата и образована Нина Терзиева е един много добър шанс за промяна. Нашият шанс!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com