02.02.2023

Успешните хора избират успеха в лицето на Нина Терзиева

На 9 март 2017 година кандидатът под номер шест в листата на „БСП за България”, най-младата дама в листата – Нина Терзиева проведе множество срещи с представители на бизнеса в областния град Ямбол. Част от фирмите работят на територията на общината, други са работили в различни периоди тук, а трети просто познават младата и успешна кандидатка покрай работата й по различни проекти, един от които е сред най-мащабните в Бургас.
На срещите тя сподели, че като представител на местната власт отлично познава проблемите на хората – липсата на постоянна заетост, ниските доходи, трудния достъп до качествено здравеопазване и образование. Голямо предизвикателство за нея е да поиска и оправдае доверието на хората. До този момент винаги се е опитвала да помага, ще продължи да го прави и занапред, гарантира тя.
Една от срещите бе с транспортната фирма, която от години е превозвач на територията на община Болярово – „ДИЧОНИ” – ЕООД – град Ямбол. Собственикът на фирмата – господин Динко Иванов посрещна с усмивка Нина Терзиева, в чийто ресор като заместник-кмет е и транспорта. Освен това, тя работи упорито по един от най-успешните и големи проекти в областта на транспорта в Бургас, за поредна година определен като най-добрият град за живеене.
Собственикът и служителите на транспортната фирма я увериха в своята подкрепа и й пожелаха успех. Това направиха и представителите на всички останали фирми, с които се срещна младата и успешна кандидатка.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com