26.03.2023

И жителите на село Горска поляна ще изберат промяната

На 10 март 2017 година жителите на село Горска поляна се срещнаха с най-младата дама в листа на „БСП за България“ от 31-ви МИР – Ямбол, представителката на гражданската квота под номер шест в бюлетина номер десет – Нина Терзиева. Хората я познават като заместник-кмет, тъй като неведнъж е решавала проблемите им и желанието си да продължи да го прави, дори на по-високо ниво, сподели с тях сега тя.

Знае колко са много проблемите в тези изоставени от държавата райони и именно това иска да промени, ако й дадат доверието си и видят в нея шанс за промяна, сподели госпожа Терзиева. Щастлива беше от благодарността, която изказаха жителите за свършеното от нея и общинския кмет в селото. Тя е живяла винаги в Болярово, оттам е баща й, дори дядо й е бил именно в Горска поляна ветеринарен лекар. Майка й е от село Деница, израсла е в нашата община, тук отглежда и децата си, на жителите на общината иска и се чувства призвана да помага младата дама и успешен ръководител на местно ниво.

Госпожа Терзиева, общинският кмет господин Христов, председателят на Общински съвет – Болярово Атанас Дженков и новият кметски наместник Стоян Михов, изслушаха въпросите, предложенията и идеите на хората от селото. Отговориха в какъв срок и какво поемат ангажимент да изпълнят от исканията и увериха хората, че ако се възползват от уникалния шанс да изберат свой народен представител, с радост биха застанали отново пред тях, поемайки нови ангажименти, но имайки подкрепа вече но по-високо ниво. Защото жителите на Горска поляна, както и на цялата общината, а и областта има шанс за промяна и ще я постигнат. Чрез правилния си избор на 26 март с номер шест в бюлетина номер десет.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com