30.03.2023

Листата на промяната беше представена в Стралджа

Кристиан Вигенин: Не е трудно да управляваш добре, ако се водиш от националния интерес


Кандидатите за народни представители от листата на Коалиция „БСП за България“ се срещнаха с жители от община Стралджа.  В препълнената зала всеки от тях представи накратко своите приоритети.
Стралджанци аплодираха силно своя съгражданин Янко Добрев, който е и най-младият кандидат за народен представител в червената листа „Никога няма да простя на ГЕРБ, че толкова млади хора напуснаха България през последните няколко години!“, заяви той и допълни, че неговата кауза са именно политиките, които са насочени към младите семейства. Като треньор по стрелба, Янко Добрев е убеден, че на тези избори българите ще уцелят право в десетката с победата на „БСП за България“

Кристиан Вигенин сподели, че през последните години България се е управлявала от хора и партии, които често са обслужвали чужди интереси. „Да водиш успешна политика не е толкова трудно и сложно, ако разбираш интересите на гражданите и на държавата и в решенията си се водиш от тях!“, подчера той и добави, че „БСП за България“ поема път, по който да изведе страната  към истинска промяна и по-добър живот. „Хората в нужда ще почувстват подкрепата на държавата. Но няма да насърчаваме безотговорното източване на средства от социалните фондове.“, подчерта Вигенин и допълни, че истинската интеграцията на ромите – голяма част от населението на Стралджа – минава през образование за децата и работа за възрастните.

Областният председател на БСП и бивш кмет на общината Митко Андонов призова гражданите да подкрепят листата с номер 10, защото победата на „БСП за България“ ще бъде победа и за България, и за Стралджа.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com