05.12.2022

Караджовските социалисти с нови попълнения и вяра в промяната

На 13 март 2017 година Основната партийна организация на социалистите в село Стефан Караджово проведе своето поредно събрание. Гости на събранието бяха общинският кмет Христо Христов и кандидатът под номер шест в листата на „БСП за България“ за 31-ви МИР – Ямбол Нина Терзиева.

Караджовската партийна организация прие трима нови членове в редиците си: Димо Николаев Николов, Костадин Минчев Николов и Христо Иванов Желев. Председателят на основната организация Димитър Димитров сподели, че се радва за това, че в редиците им влизат млади хора и се надява да станат една силна организация.

Общинският кмет Христо Христов също поздрави новопостъпилите и изрази надежда в края на месеца да има един вече новоизбран народен представител от листата на БСП, който да им връчи официално картите. В лицето на новоприетите той също видя един добър избор, радващо е, че двама от тях са наистина много млади и със сигурност ще работят активно за социалистическите каузи. Господин Христов напомни на караджовци колко удачен избор е техният представител в Общински съвет – Болярово. А именно младата и активно работеща за партията и интересите им Златина Николова.

Към караджовските социалисти се обърна и Нина Терзиева, един скъп гост и бъдещ народен представител. Поне това са надеждите не само на жителите на родното село на националния герой Стефан Караджа, но и на много от жителите на общината и областта. Нина Терзиева сподели, че като заместник-кмет нейна болка и кауза е караджовската църква, за която не е спирала да търси средства и по нейна инициатива те продължават да постъпват. Така че през тази година ще може да се открие обновената църква в селото – една от най-старите в цялата област. Няма да се откаже и от проекта за саниране на местното училище, който се търси начин да бъде одобрен по различни програми и начини. Една от силните страни на най-младата дама в листата са разработването и защитаването на проекти. Знае как да го направи, но всеки път среща силна съпротива на по-високо ниво, поради критерии, по които най-често не одобряват наши проекти, най-често малък брой жители. Това може да се промени, както и много от нещата в държавата, региони като нашия да бъдат защитени, включително и ако заработи една инвестиционна програма „Странджа-Сакар“, в чието разработване госпожа Терзиева активно е участвала.

Промяната към по-добро няма как да не бъде и в това да имаме най-накрая наш представител на по-високо ниво. А тази промяна започва от нас, с избора ни на 26 март в бюлетина номер 10, преференция 6.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com