30.03.2023

Среща с жителите на село Вълча поляна

На 13 март 2017 година двете дами от община Болярово в листата на „БСП за България“ Нина Терзиева (под номер шест, гражданска квота) и Елена Анева (на почетното последно място) се срещнаха с жителите на село Вълча поляна, община Елхово, за да им разкажат за положителното в платформата на социалистите и своите виждания за бъдещето на България и в частност на пограничните общини.

Оказа се,че и двете кандидатки за народни представители са свързани с това село. Елена Анева е родом оттам, а съпругът на сестрата-близначка на Нина Терзиева също е от Вълча поляна.

Госпожа Анева, дългогодишен кмет на село Воден и партиен член, запозна присъстващите с предимствата в платформата на БСП, разказа им подробно как биха се случили промените при едно бъдещо управление на социалистите и ги призова да не се колебаят да изберат промяната и по-доброто бъдеще с бюлетина номер десет.

Нина Терзиева, която не е партиен член, но е заместник-кмет на община Болярово и част от едно успешно управление с кмет-социалист и мнозинство на БСП в Общински съвет – Болярово, разказа как се работи в общината в полза на хората. Разказа на жителите на Вълча поляна, които открито споделиха, че не живеят добре и е получават нищо, дори елементарно внимание от страна на общинския кмет, за силната социална политика в общината, за реализираните проекти и изпълнените приоритети от програмата на общинското ръководство. Всичко това, кандидатката под номер шест от гражданската квота, би могла да прави и на по-високо ниво, където ще защитава интересите не само на жителите на общините Елхово и Болярово, но и на тези от област Ямбол като цяло. Ще се бори, доказвайки, че и ние, живеещите в края на държавата заслужаваме да живеем по-добре. Първата ни стъпка към това по-добро бъдеще, ще е да се доверим на младата и амбициозна Нина Терзиева и да й дадем шанс да каже всичко това в Парламента. А това ще сторим, гласувайки с бюлетина номер десет и преференциален вот номер шест а 26 март 2017 година.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com