30.03.2023

За пореден път представители на бизнеса от областта застанаха твърдо зад Нина Терзиева


На 14 март 2017 година кандидатът за народен представител под номер шест в листата на „БСП за България” Нина Терзиева (представител на община Болярово, гражданска квота) се срещна с представители на бизнеса в град Елхово. Повечето от представителите  бяха на две фирми – „Зенитстрой Инженеринг” ЕООД и „Пътно поддържане” ЕООД.

Срещата откри инж. Стоян Проданов (управител на Зенитстрой Инженеринг” ЕООД) и заяви открито ,че като председател на управителния съвет на „Технострой Инженеринг 99” АД и председател на Движение „Русофили” – област Ямбол застава твърдо зад кандидатурата на госпожа Нина Терзиева. Обоснова се с това, че вече е пределно ясно – милиардите по света искат промяна, милиони българи също, самата партия поиска промяната и даде шанс избирателите също да направят такъв избор – чрез влизане на нови, млади кадри в политиката – със смяната на мандатността в устава на партията говори също ясно за стремежа към промяна. Промяна са прави с млади хора, нови хора, с друго мислене. Като бивш народен представител от БСП, той винаги е стоял близо до хората и се е завърнал в своя роден край, продължава да осигурява работа. Като принципен човек вижда бъдещето в младите, креативни, образовани и добри хора. Конкретно в  представителката на гражданската квота, заместник-кмет на най-малката, но просперираща община и председател на най-новата общинска организация на Движение „Русофили”- Болярово Нина Терзиева. Той призова присъстващите, сред които изпълнителния директор на „Технострой Инженеринг 99” и управител „Пътно поддържане” ЕООД  Дойчо Дойчев, младият бизнесмен и общински съветник Димитър Загоров и много уважавани хора от бизнес средите и работещи в тази сфера да дадат шанс на най-младата дама в листата, за да може да работи тя за по-добро бъдеще, за развитие на бизнеса, за осигуряване на заетост и още много каузи.

Кметът на община Болярово Христо Христов също се обърна към присъстващите. Изказа благодарност на ръководителите на фирмите и на всички служители за добрата работа на територията на общината. Сподели с тях, че Нина Терзиева работи изключително успешно с представителите на бизнеса в региона и това е шансът на областта за промяна в тази област. Подчерта, че под нейно пряко ръководство в предния програмен период бяха изпълнени над 52 проекта за 42 милиона – пари за пътища, здраве, образование, социални услуги. Работи по един от най-големите проекти в община Бургас – този за интегриран градски транспорт за 120 милиона и се справи отлично. Заслужава доверието на всеки един жител от област Ямбол и е убеден, че ще именно в нея ще видят своя шанс за промяна.

Към присъстващите се обърна и самият символ на промяна – крехката и красива, отличен професионалист и силна духом дама Нина Терзиева. „Сега разбирам, че моето участие в тази листа всъщност не е мое участие, а на хората, които представлявам, а това са хората на нашата област, с които всеки ден се срещам в своята работа, но и обикновените хора, чиито проблеми ежедневно решавам и които са много важни за мен.” – каза тя искрено.  Пет години е заместник-кмет и в нейния ресор са проекти, строителство, защита от бедствия и аварии. Община Болярово стои най-добре от всички общини като обхванати жители и решени проблеми – развитие, по-добри условия за живот, обхваната е всяка група. Не тръгва в тази надпревара като политик, а като гражданин политика, а гражданин, който иска промяна – иска перспектива за хората, включително и развитие на малкия и среден бизнес.

Госпожа Терзиева отговори на множеството въпроси, сподели своите виждания – рационални и уместни. Решения, за които може да работи и осъществи единствено, ако всички те й гласуват доверие с бюлетина номер десет и преференция шест на 26 март 2017 година.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com