25.03.2023

Емоционална и забавна среща с караджовските роми

Една от най-емоционалните, весели и запомнящи се срещи на кандидатката под номер шест в листата на социалистите за област Ямбол Нина Терзиева беше тази с ромите от Стефан Караджово на 16 март 2017 година.

Срещата откри председателят на социалистите в селото Димитър Димитров, който представи гостите: Нина Терзиева (заместник-кмет на община Болярово и кандидат за народен представител), общинският кмет Христо Христов, общинският съветник от Стефан Караджово Златина Николова, здравният медиатор, представляващ ромите в общината Катя Иванова. Сред гостите бяха и дългогодишният директор на местното училище и настоящ преподавател Димитър Дичев и дългогодишният кмет на селото Трифон Милчев.

Нина Терзиева се обърна към стотината поканени на срещата с призив да й дадат шанс да продължи да работи за всички тях, за жителите на общината и областта. На присъстващите тя е отлично позната – като заместник-кмет почти всеки е бил при нея заради различни свои проблеми, които тя се е опитвала да разреши. Това не е забравено от всички тях и те открито й заявиха не само, че за тях е единственият достоен кандидат за доверието им, но и че са убедени, че тя ще отиде в Народното събрание. И няма да забрави там за тях, ще се връща, ще им помага. Както им е помагала в много случаи. А както е взела присърце и за своя кауза възстановяването на местната църква, така ще се бори и за много други каузи, но на по-високо ниво и разбира се, както винаги – с успех.

Освен че е отличен професионалист, най-младата и много красива кандидатка от листата Нина Терзиева показа, че умее и да се весели. Поведе първото хоро, както и последвалите много други, танцува с всички, а децата не спираха да й се радват и да искат да се снимат с нея, да я прегърнат.

Общинският кмет също призова присъстващите да дадат доверието си на заместничката му, на която той е дал своето и никога не е съжалил. Той обяви поредният поздрав от любимата кандидатка на всички, събрани в ресторанта на селото и се обърна към всички които биха дали доверието си на 26 март 2017 година за нея, да се хванат на хорото. Тесен се оказа ресторанта за това хоро и желаещите промяната в лицето на Нина Терзиева извиха хоро навън, на площада, срещу паметника на националния герой, родом от селото Стефан Караджа. Защото всички жители на революционното село са борбени и вярващи в справедливостта. Справедливо и мъдро ще гласуват и с бюлетина номер десет и преференциален вот шест. За да се преборят за истинската промяна!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com