30.03.2023

Красиви червени рози за символа на промяната

С букет от красиви червени рози посрещна собственикът и управител на фирма „ИМСТИ” ЕООД – Ямбол Христо Христов младата, интелигентна и прекрасна Нина Терзиева, символ на промяната за област Ямбол. Госпожа Терзиева е представител на гражданската квота и е под номер шест в бюлетина номер десет.

Нина Терзиева разгледа базата на фирмата и изслуша разясненията за работния процес. Основната дейност на фирмата е изграждане на мрежи и съоръжения на техническата инфраструктура. Работила е на територията на община Болярово успешно, последно тяхно дело е един от първите санирани жилищни блокове в общината – блок 35 на улица „9 септември” в Болярово. Съвместната работа на общинското ръководство и „ИМСТИ” е започнала много по-назад в годините и общинският кмет и съименник на собственика и управител на фирмата Христо Христов сподели отличните си впечатления от работата им по всички обекти. Добрите впечатления са взаимни, фирмата взе някои от боляровските работници и след завършването на санирането на блока, за други свои обекти. Осигуряването на заетост е сред приоритетите и на двете страни.

В тази връзка госпожа Терзиева заяви, че е време държавата да започне да работи в помощ на малкия и среден бизнес. Убедеността й в това твърдение, базирало се на успешната й работа в редица проекти, я кара да настоява и упорито да работи за това в бъдеще. Ако й бъде дадена тази възможност.

Домакинът и най-младата дама в листата обсъдиха условията в закона за обществените поръчки и общите им виждания бяха ,че се нуждае от промени. Тъжните факти са, че фирмата често не успява да отговори на поставените условия, а наистина е нужно да се дава възможност на всеки да работи, осигурява заетост и за се развива. А не единствено на големи фирми, които редовно печелят всички обществени поръчки.

В края на посещението си, бъдещата народна представителка запали свещ в параклиса  „Света Петка”, изграден от Христо Христов, непосредствено до предприятието. Това е поредното доказателство да благородството на собственика на фирмата. Неговата вяра и тази на хората около него е за по-добро бъдеще. Вероятно за това се помоли и Нина Терзиева – едно по-добро бъдеще на България. А всички ние, голяма част от хората в област Ямбол вярват, че именно нейното избиране е шансът ни за по-добро бъдеще! И ще й го докажем, помагайки й да осъществи нашите надежди – на 26 март 2017 година, гласувайки с бюлетина номер 10 и преференциален вот шест.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com