25.03.2023

Пълната си подкрепа за Нина Терзиева заявиха жителите на Мамарчево

И жителите на село Мамарчево ще дадат своята подкрепа за кандидатът от гражданска квота под номер шест в листата на „БСП за България” за Ямболска област Нина Терзиева. Всички я познават като отличен професионалист и отзивчив и добър човек, винаги са срещали разбиране от нейна страна, решавала е множеството им проблеми и искрено се радват, че ще могат да й помогнат да продължи да помага на общината, а и на областта. Сега вече на по-високо ниво. Нямаше и миг колебание, че тя е бъдещия ни шанс за промяна, за пореден път тя бе трогната от силната подкрепа и искрените пожелания за успех.

Заставайки пред мамарчевци най-младата дама в листата Нина Терзиева заяви ,че ще работи за всички тях, ще отстоява правото на общината за по-добро развитие, за шанс за малките общини, сред които и даване на старт на програмата „Странджа-Сакар”. В нейното разработване упорито е работила и самата Нина Терзиева. В нея влизат общините Болярово, Елхово, Малко Търново, Тополовград и Средец. В нея има много положителни промени за нашия регион, включително и повече точки при кандидатстване по проекти на тези пет общини.

Кметът на община Болярово Христо Христов също заяви пред мамарчевци своята подкрепа за най-подходящата кандидатка от общината. Той сподели, че въпреки че не са партийни членове – Нина Терзиева като заместник-кмет и Мария Чанева, като секретар (родом от село Мамарчево) са стоели винаги близо до справедливите социални идеи и са работили упорито и успешно в управлението.

С присъствието си зарадва мамарчевци и общинският партиен лидер Ангел Тодоров, който винаги е подчертавал гордо, че е от село Мамарчево. Той също заяви убедено, че Нина Терзиева е достойният кандидат и е уверен,че е бъдещ народен представител.

Петър Гурманов, дългогодишен общински съветник и виден общественик също ясно призова съселяните си да направят мъдър избор. За него бъдещето и шансът за промяна са именно в лицето на Нина Трезиева, подчерта уважаваният господин Гурманов.

А мамарчевци са действително мъдри. Те виждат шанса за промяна също в лицето на младата и интелигентна Нина Терзиева и й дават доверието си, защото тя е нашия шанс за промяна! Номер шест в бюлетина номер десет!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com