30.03.2023

Боляровските роми вярват, че промяната идва с Нина Терзиева

Емоционални мигове и трогателна подкрепа  белязаха срещата на Нина Терзиева с боляровските роми. Тя им благодари за присъствието, за това че са дошли да я чуят и сподели радостта си, че въпреки множеството трудности, е успявала да има помогне, когато са я молили за това. Сега е неин ред да помоли за подкрепа, а те да преценят дали е заслужила да й върнат жеста. За да продължи да работи за тях, както го е правила винаги, но на по-високо ниво, където възможностите са по-големи. И пак да се връща, за да изслушва молбите им и да празнува общите победи с тях.

А всички те не се поколебаха да я уверят в своята лоялност и подкрепа, както и увереността, че именно тя заслужава да е представителят на народа не само от община Болярово, но и от област Ямбол. И те ще направят всичко по силите си, за да може тяхната любима Нина да бъде сред народните избраници на 26 март 2017 година.

Общинският кмет Христо Христов също бе сред гостите на срещата. А също и: Атанас Дженков (председател на Общински съвет – Болярово), Ангел Тодоров (председател на Общинския партиен съвет), общинските съветници Мария Маринова (председател на общинската организация БЗНС „Александър Стамболийски“ и коалиционен партньор) и Златина Николова, здравният медиатор на общината Катя Иванова и специалистът в общината, отговарящ за социалните дейности Димитрина Кирова. Всеки от гостите е добре познат не само на боляровските, но и на всички представители на ромския етнос в общината и стои твърдо зад кандидатурата на прекрасната, млада и успешна Нина Терзиева.

Кметът на община Болярово припомни на присъстващите, че госпожа Терзиева работи много упорито и постига отлични резултати във всички свои ресори, но сред най-силните й страни са разработването, защитаването и изпълнението на проекти. Нейни са заслугите за цялостния ремонт и санираните на училището, читалището, реконструкцията на водопроводни мрежи, пътища. Нейна е заслугата и при осигуряването на заетост, което те знаят отлично, защото ежедневно са при нея, молейки а работа. Сега отново има три нови възможности за осигуряване на работни места и съвсем скоро ще бъдат повикани нуждаещите се, отговарящи на условията. Нина Терзиева винаги е била отличничка, сподели господин Христов – и в училище и в университетите (има две завършени магистърски степени), и в работата. Именно поради това съдбата отново й е отредила шестицата – преференцията която много ще изберат на 26 март 207 година в бюлетина номер десет, убеден бе кметът.

Общинският съветник и дългогодишен педагог – отлично познатата на всички присъстващи Мария Маринова също призова да изберат промяната в лицето на тази млада и ерудирана дама – не само отличен професионалист, но и добър и състрадателен човек, майка, която иска за своите, а за всички деца на България по-добро бъдеще. А също и за пенсионерите, за младите, за социалнослабите и за всеки, на когото смята, че трябва да се даде шанс.

А шансът за община Болярово е тя – Нина Терзиева, която е една от нас. И за пореден път доказа, че може не само да решава проблемите на всички, потърсили помощта й, но и да се весели с тях. Защото е нашата прекрасна и достойна кандидатка, заслужила доверието ни! И ще й го дадем – с бюлетина номер десет и преференциален вот шест – на 26 март 2017 година.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com