28.01.2023

И в най-малките населени места дават пълната си подкрепа за Нина Терзиева

Макар и в края на държавата, жителите на селата Ситово и Иглика се чувстват обнадеждени и силни, защото могат да дадат подкрепата си за един достоен човек – Нина Терзиева. А самата млада и красива дама, кандидат в листата на „БСП за България“ под номер шест (от гражданска квота) и много успешен заместник-кмет на община Болярово вече пет години, ги уверява усмихната, че държавата не свършва тук, а напротив – тук започна и всички не сме в края, а в началото й. И тя ще продължи да работи за хората и за проблемите им, защото те са й нейни проблеми и тя е част от всички  нас – жител на община Болярово, със своите тревоги – както професионални, когато ежедневно решава множеството проблеми на хората, така и лични  -като жена, съпруга, майка – за бъдещето на децата си в държавата и в родния край.

Чистосърдечно най-младата дама в листата на социалистите в 3-ви МИР- Ямбол, се обърна към всички присъстващи да я подкрепят, ако виждат в нея промяната. А тя действително променя ежедневно живота на всеки жител на общината, помолил за помощ – дори и решавайки дребни ежедневни проблеми, за някои това е от огромно значение, за да продължи нормалното си съществуване. Днес тя моли, ако е заслужила, да получи подкрепата им, както неведнъж тя е подкрепяла всички. Работата й в областта на проектите и социалната политика не е никак малко, резултатите са видими, а много повече проблеми ще реши ако има по-големи правомощия, на по-високо ниво.

Кметът на община Болярово Христо Христов също изброи редица инициативи на младата, но работеща упорито отличничка във всяко отношение Нина Терзиева, поради това навярно съдбата й отреди за пореден път шест – номерът й в листата. Той призова жителите на селата Ситово и Иглика да й поставят отново отлична оценка на 26 март, защото несъмнено е заслужила.

Кметският наместник Станка Табурова също сподели със съселяните си, че оценя на изключително високо ниво работата на младата и ерудирана Нина Терзиева. Като заместник-кмет тя се е обръщала няколко пъти към нея, но в два от особено важните случаи, тя е взела много бързи и адекватни решения, за което всички те са й безкрайно благодарни. Такива хора имат място в Парламента, заяви убедено всеотдайната и интелигентна Станка Табурова, която макар и от година кметски наместник, е винаги сред хората и ясно вижда, че Нина Терзиева е шансът за промяна. А присъстващите със сигурност видяха същото и ще гласуват мъдро – с бюлетина номер десет и шест преференциален вот  за своята промяна!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com