29.03.2023

„Гордея се с вас и силната социална политика на общината“- заяви Нина Терзиева пред работещите в социалната сфера

На среща с работещите в социалната сфера, кандидатът за народен представител под номер шест в листата на коалиция „БСП за България“ Нина Терзиева заяви, че се гордее с всеотдайността на всеки един в тази сфера и със силната социална политика на община Болярово. А това наистина е повод за гордост – няколкото социални заведения на територията на общината и то от различен тип, проектите, чрез които се хранят безплатно бедните и обгрижват самотните и възрастни хора, осигуряването на заетост чрез тези социални услуги. Големи са заслугите и неспирна работата именно на Нина Терзиева, за да са факт и повод за гордост днес всички тези неща. Не само като заместник-кмет, а и преди това като секретар, като специалист по проекти и програми, всеки един ден, като общински служител, госпожа Терзиева е работила в полза а хората. Разбира се, осъзнава колко много са проблемите в тази сфера, до болка са й познати. Не може и няма да приеме да е толкова ниско заплащането, а толкова много труда на работещите в тази сфера. Да не жалиш сили и да даваш толкова много на най-нуждаещите се и уязвими, а да не получаваш достойно възнаграждение за това, е несправедливо.

А именно справедливите са каузите на младата и успешна кандидатка. Тя ще продължи да се бори за тях, независимо къде се намира, защото това е нейното призвание – да прави живота на хората по-добър. Доказала го е хиляди пъти до днес, ще продължи и занапред. Всички те, които почти ежедневно разчитат на помощта й го знаят. Знаят и че ако е на по-високо ниво, помощта ще е стократно повече, просто ще има множество възможности. А тук, при ограничени възможности прави нещата да се случват. Ще го прави успешно и на най-високото ниво в държавата, където жителите на общината и областта могат да я изпратят, чрез своето доверие.

Нека позволим на младата и успешна кандидатка да продължи да доказва, че може да помогне промяната да стане факт! Избирайки номер шест в бюлетина номер десет на 26 март 2017 година!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com