02.02.2023

Попадение право в десятката, заслужаващо оценка шест

Отлични умения и в стрелбата демонстрира кандидатът под номер шест в бюлетина номер десет в листата на коалиция „БСП за България“ за 31-ви МИР Ямбол Нина Терзиева. Оценка „Отличен 6“ се пише на най-добрите. Това е отредила неслучайно съдбата на най-младата дама в листата, представителка на гражданската квота, както и на община Болярово. Улучи право в десетката за оценка отличен. Няма как да е по-различно и на 26 март 2017 година, когато ще изберем бюлетина номер десет за отличничката и в училище, и в професията, и в живота Нина Терзиева.

Тази отлична демонстрация на стрелянето в мишена, бе предизвикателство за младата дама, която бе гост на Ловно-рибарската дружинка на село Голямо Крушево. Заедно с председателят на Ловно-рибарско сдружение „Странджа“-Болярово, общинският кмет Христо Христов, Нина Терзиева бе скъп гост на ловците и риболовците от село Голямо Крушево. Гости имаше и от дружинката от село Стефан Караджово, защото членовете на двете дружинки често се събират по различни поводи заедно, включително и на ловни излети.

Христо Христов поздрави всички ловци, начело с преизбрания за пореден път председател на ЛРД – с. Голямо Крушево Иван Костадинов. Дружинката, сподели председателят на ЛРС „Странджа“ и общински кмет, е с най-добри резултати през изминалия сезон по отстрел на дива свиня  и винаги е била сред най-активните. За него е било истинска радост да присъства на техни мероприятия, стреми се да уважи мероприятията на всички 14 дружинки, когато има възможност и ще продължава да го прави. Пожела им да са всеки така единни , винаги здрави и разбира се, наслука!

Нина Терзиева също се обърна с поздрав към ловците. Тя благодари за поканата да бъде техен гост и сподели, че е неизменно свързана с лова, макар и да не е ловец, майка й работи от години в ЛРС „Странджа“ и е в течение на успехите, но и на проблемите им. Разбира се, проблеми има и в тази организация, отдавна се иска промени в законодателството и там, самото тя разбира причините за недоволството на всички тях от подобни неуредици. Както и навсякъде в държавата. Именно желанието за цялостна промяна я е амбицирало да стане част от листата, макар и на шеста позиция. Ние сме способни да работим, въпреки че сме малка община. Тя ще продължи да го прави ако й бъде гласувано доверие от жителите на област Ямбол.

Председателят на ЛРС „Странджа“ Христо Христов и Нина Терзиева бяха гости и на други дружинки на 19 март 2017 година. Последната, от които бе дружинката, в която е член общинският кмет Христо Христов. Там също бяха посрещнати топло и младата кандидатка от община Болярово за пореден път усети силната подкрепа на жителите на общината и областта. Тя се обърна към крайновската ловно-рибарска дружинка с благодарност за поканата и подкрепата. Сподели колко се възхищава на всички ловци, защото вижда, че ловните организации са едни от най-силните и единни. Защото, когато хората обикнат нещо, забравят различията, подчерта кандидатката под номер шест в листата на коалиция „БСП за България“ Нина Терзиева.

Гости на крайновската дружинка, бяха и част от членовете на воденската ЛРД, които с удоволствие посещават съседната дружинка и заедно споделят празници и ловни излети.

Специален подарък на госпожа Терзиева поднесе една от петте дами в дружинката Ангелина Василева. Бутилка вино, донесена й от журналистката Ани Салич, с пожелание да я отвори при много специален повод. А какъв по специален повод е увереността на всички в победата на представителката на община Болярово в листата и силното желание най-после и ние да имаме представител в Парламента. Прекрасната Ани Василева има немалко ловни трофеи през годините в тази дружинка. Несъмнено нейния подарък за тази специална дама, ще бъде предвестник на един много голям успех!

Затова и специалният подарък от всички нас за Нина Терзиева ще бъде доверието, което ще й дадем на 26 март, гласувайки с бюлетина номер десет и преференция шест. А подарък за нас ще е промяната, идваща при нейната евентуална победа. Прекрасната Ани Василева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com