30.03.2023

Вяра и решителност дни преди промяната

Време е за промяна, поискай промяната!“ – това е вероятно най-често чуваният призив по време на тази предизборна кампания за предсрочни парламентарни избори. Промяна искат не само социалистите, а и всички граждани в страната. Защото това време е настъпило и всеки компромис, ще е погрешен избор.

За промяна и разумен избор призова и лидерът на елховските социалисти общински съветник Стоянка Маджарова на предизборна среща в село Изгрев. А жителите там определено искат промяната. И ще направят отличен избор (с номер шест) в името на по-добро бъдеще. Имат желанието и нагласата техният глас да бъде чут поне веднъж, да решават в името на по-добри живот.

За подкрепа и доверие ги помоли и единственият им гост от листата на коалиция „БСП за България“ Нина Терзиева. Младата и успешна кандидатка е от гражданската квота – нейните интереси са надпартийни,в полза на хората, това е и нейно предимство – не е политик, тя е като всеки един от нас. Мечтае, отглежда децата си и работи в родния си край. Работата й е упорите и в основата е грижата за хората. Опит има в социалната политика, проектите  осигуряване на работни места, подобряване на условията за живот.

Тя засегна акценти от платформата на социалистическата партия и я определи като добра. А социалните мерки и политика в община Болярово са определено приоритет. Има много предимства пред селата на съседната елховска община – включително и в село Изгрев. А хората искат да живеят като нашите жители, те имат това право, не са с нищо по-различни. Вярват, че могат да променят бъдещето и вероятно ще го сторят. Защото заслужават.

В края на обръщението си към тях най-младата дама в листата благодари за подкрепата и доверието, което те ще й дадат, за да продължи да работи за всички тях.

Гости на срещата бяха и кметът на община Болярово Христо Христов, председателят на Общински съвет – Болярово Атанас Дженков, част от Младежкото обединение на боляровските социалисти.

Силна подкрепа Нина Терзиева има не само в цялата община Болярово, но и в съседни общини, в цялата област, сподели с присъстващите Христо Христов. Той заяви отговорно, че госпожа Терзиева няма да подведе нито един свой избирател и винаги ще търси начини и решения в полза на всеки о тях. Господин Христов няма загубени битки, а победата на представителката на община Болярово трябва да е кауза за всеки един, желаещ истински промяната.

Пожелания и препоръки изказа и младият общински съветник от Елхово Димитър Загоров. Той с болка сподели, че в неговата община нещата могат също да се подобрят, но няма никаква промяна от години. Те нямат свой представител в лисата, но застава зад Нина Терзиева и вярва, че тя ще е представител не само за Болярово и Елхово, но и за цялата област. Имал е удоволствието да работи с нея и е възхитен от професионализма и качествата й. Такива хора са ни нужни в Народното събрание и вярва, че тя ще е сред спечелилите на 26 март, дори й даде насоки и съвети за бъдещата й работа.

Госпожа Маджарова закри срещата, уверявайки отново хората, че е дошло времето за промяната и всички заедно ще я поискат с гласа си за номер десет, и разбира се отличничката под номер шест. Пожела на себе си и останалите на 26 март 207 година да има втора ударна победа, както празнувахме големия успех за новия президент генерал Румен Радев. Това беше първият победен ход, следващият предстои на 26 март 207 година!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com