30.03.2023

Дарителството като белег на благородство

Като заместник-кмет Нина Терзиева винаги е помагала с каквото може, дори и с цената на много труд, усилия и настояване на всеки един жител на общината. Нейната кауза е справедливостта и се е борила за по-добри условия на живот за хората тук.

Като кандидат за народен представител от община Болярово, гражданска квота в листата на коалиция „БСП за България” (под номер шест), тя също не забрави най-уязвимите групи, хората, които имат нужда от грижа. Социалните услуги в общината са били винаги приоритет и гордост, не са никак малко заслугите на Нина Терзиева (особено по линия на проектите в социалната сфера).

Разбираемо е, когато е в отпуска и не може да помага като заместник-кмет, да не забрави хората от социалните заведения. Като кандидат за народен представител, тя продължава да се среща с много хора. По свое решение, с лични средства, тя дари хранителни продукти на три от социалните заведения на територията на общината. Разбира се, можеше да отдели средства и за нещо друго, но тя избра да го направи по този начин – да дари на хората, които наистина заслужават.

Безкрайно благодарни и трогнати бяха ръководителите и потребителите на двата Центъра за настаняване от семеен тип (за лица с физически увреждания и деменция) в село Мамарчево, Дома за стари хора в село Воден и Защитеното жилище за лица с физически увреждания и Домашния социален патронаж в Болярово.

Дарителството несъмнено е белег на благородство, а госпожа Терзиева е от хората, които не щади сили и средства, за да помага на хората. Това тя ще прави, независимо на какъв пост ще е. Но колко неща биха се променили и за нас, а и за жителите на област Ямбол, ако й дадем шанс тя да бъде нашия представител на по-високо ниво! Защото го заслужаваме!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com