22.03.2023

Земеделските производители от община Болярово вярват в успеха на Нина Терзиева

Земеделските производители от територията на цялата община Болярово уважиха с присъствието си кандидатът за народен представител под номер шест в листата на коалиция „БСП за България” за Ямболска област Нина Терзиева. Тя покани всички на среща, за да ги запознае с приоритетите в областта на земеделието и животновъдството в платформата на социалистите, да изслуша техните проблеми и позиции и да сподели с тях своите виждания в тази област.

Всички земеделци и животновъди на територията на община Болярово познават младата кандидатка още от времето, когато е работила в общинска служба „Земеделие и гори” (в периода 1998-2004 г.), с много от тях се е срещала и като експерт и началник на отдел „Европейски проекти”, продължава да контактува и като заместник-кмет с голяма част от земеделските производители, тъй като земеделието е приоритетен отрасъл на територията на общината ни. Радващо е, че и животновъдството започва все повече да се развива. Показателно е, че първия по рода си форум, посветен на месодайното говедовъдство СТЕКСПО 2016 бе на територията на община Болярово, а домакин бе един от нашите земеделски производители – Николай Димов.

Нина Терзиева сподели радостта си да види земеделците от цялата община заедно. Радващо е и развитието на този отрасъл в общината ни. Разбира се, има и проблеми, точно този период е несигурен, както и бъдещите решения в тази посока. Госпожа Терзиева и отлично запозната с повечето от тях и твърдо стои зад развитие на малкия и среден бизнес и насърчаване на българското производство. Всичко това, както и много други решения, са залегнали в платформата на социалистите.

Кандидатурата на Нина Терзиева е от гражданската квота, тя никога не е била член на политическа формация, интересите й са надпартийни и винаги в полза на хората. Такива са и на земеделците и животновъдите, които искат справедлива политика в тази проблемна сфера.

Не беше отдавна, когато на същото място разговаряха за проблемите си с настоящия вицепрезидент Илияна Йотова и един от евродепутатите днес – Момчил Неков. Тогава и двамата бяха кандидати за Европейския парламент. Навярно Нина Терзиева също е обречена на успех, щом земеделците се обединяват за тази кауза и вярват, че ще имаме свой народен представител, вярват, че тя е подходящият човек, който ще защитава интересите им.

И успехът не е никак далеч – на 26 март 2017 година с бюлетина номер десет и преференциален вот шест. Защото поискахме промяната, която Нина Терзиева ще ни донесе!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com