28.05.2023

5 юли – Професионален празник на служителите от МВР.

ПОКАНА

Във връзка с отбелязването на професионалния празник на служителите от МВР – 5 юли, на 04.07.2017г., в Областна дирекция на МВР – Ямбол ще се проведат следните инициативи:

– от 08,30 часа в РУ – Ямбол, ще бъдат временно назначени на длъжност „полицейски инспектор” доброволци от Детско полицейско управление при ОУ„Л.Каравелов”- Ямбол и доброволци от клуб „Сладурите”.

– от 09:00 часа младите „полицейски инспектори” и колегите им от РУ – Ямбол ще стартират информационна кампания под надслов: „ Как да защитим собствеността си”. Тя е насочена основно към възрастните и самотноживеещи хора и има за цел да повиши бдителността им и привлечем вниманието им към предприемане на мерки за предпазване от измами, кражби и грабежи.

– от 10:00 часа – ден на отворени врати за граждани и гости на областта. Пред сградата на Областната дирекция, на ул. „Преслав” № 40 ще имате възможност да се запознаете със специфичните дейности на служителите от МВР, както и да разгледате различни специализирани автомобили, ползвани от полицаи, експерти, огнеборци и спасители. На място ще Ви посрещнат и младите «полицейски инспектори»

– от 11:00 часа в голямата зала на Областна дирекция на МВР – Ямбол ще се проведе тържествено събрание, на което ще бъдат наградени отличилите се през годината служители от ОДМВР – Ямбол и РД ПБЗН – Ямбол.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com