28.01.2023

Празнични прояви в Oбщина „Тунджа“ през периода 21 – 22 септември 2017 г.

На 21 септември 2017 г., от 19.00 часа, с празничен концерт, село Кабиле, община „Тунджа“ ще отбележи традиционния Празник на селото.

Организатор на събитието е Кметство село Кабиле.

В празничната програма ще вземат участие децата от детска градина „Изворче“, с. Кабиле, танцов състав „Кабиле“, клуб за народни танци „Оренда“, гр. Ямбол и оркестър „Сливенски ритми“.

На следващия ден, 22 септември, от 18.00 часа, ще се проведе традиционния събор в село Хаджидимитрово. Гости на празника ще бъдат жители на село Хаджидимитрово, община Свищов. Организатори на събитието са Народно читалище „Васил Левски-1950“ и Клуб на пенсионера „Райна Княгиня“. По случай празника е организирана празнична програма, в която ще вземе участие Фолклорен ансамбъл „Тунджа“.

В същия ден, но с по-късен час, от 19.00, в село Маломир, ще започне традиционния събор. Организатори на празника са Кметство село Маломир, Народно читалище „Просвета -1920“ и Община „Тунджа”.

В празничната програма ще вземат участие оркестър „Преслав“ със солистка Стоянка Чирпанлиева, танцов състав „Оренда, гр. Ямбол и DJ Вангела.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com