26.03.2023

Вести от Полицията…

11 000 къса безакцизни цигари иззеха служители от ОДМВР – Ямбол.  Полицейската операция по линия „Акцизи“ и проведена вчера на територията на РУ- Елхово. В хода на полицейските действия е спрян за проверка на автобус, в който са намерени 550  кутии  цигари от различни марки, не облепени с акцизен бандерол. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

На 05 ноември,  в  13:00 ч., на тел.112, в дежурната част на ОДМВР – Ямбол е постъпил сигнал, че от северозападната страна на градския парк на Ямбол, 53- годишна служителка е ударена и съборена на земята при отключване на врата, паднала върху нея. Жената е транспортирана и настанена за лечение в МБАЛ – Ямбол с фрактури на гръден кош и ребра, без опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед от оперативна дежурна група. За случая са уведомени дежурен прокурор от Районна прокуратура – Ямбол и представители на Дирекция  „Инспекция по труда“ – Ямбол. Работата по случая  продължава.

Служители от РУ – Стралджа разследват взломна кражба от търговски обект в село Атолово. Вчера в полицията е постъпил сигнал, че през нощта  след разбиване на врата от обекта е извършена  кражба на пари цигари и алкохол, като общата стойност на щетата е  около 300 лева. Извършен е оглед на местопроизшествието. Работата по случая  продължава.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com