29.05.2023

Прерязаха лентата на „Хемус“ в Стралджа

Ремонтираната улица „Хемус“ в Стралджа днес беше официално открита. Лентата прерязаха лидерът на Атака и народен представител от ямболския район  Волен Сидеров, областният управител Димитър Иванов и кметът на Стралджа Атанас Киров. Депутатът Волен Сидеров, който има доста голяма заслуга за ремонта на пътния участък, миг да пререже лентата заяви, че се чувства като премиера Борисов и допълни, че му е за пръв път да реже лента, но пък поводът си заслужава.

Кметът на Стралджа Атанас Киров, пък призна, че се е срамувал да минава преди по улица Хемус и се е опитал да направи ремонт с  пари  от общинския бюджет, но те са били твърде оскъдни, а и фирмата изпълнител свърши некачествено работата си. Той благодари за съдействието на Сидеров и за изпълнения ангажимент на министъра на регионалното развитие Николай Нанков. пътят е с дължина около 4 км и е ремонтиран от фирма Трейс- Ямбол, стойността е около 920 000 лева.

Областният управител Димитър Иванов поздрави кмета на Стралджа за работата, която върши и за осъществените проекти в общината- не само обновеният път, но и санираните блокове, реализираният проект за отопление на училището и детските градини с термална вода и заяви, че като цяло Стралджа вече придобива нов облик.

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com