28.11.2022

„Отворени врати“ в Община Тунджа

На днешната пресконференция в община „Тунджа”, кметът Георги Георгиев сърдечно приветства капитан Ивайло Георгиев от Авиобаза „Безмер“. Той анонсира, че на 12 април 2018 година авиобазата ще отбележи Международния ден на авиацията и космонавтиката с Ден на отворените врати.

През този ден, от 9.30 до 12.30 часа за посетителите на авиобаза Безмер ще бъде организирано изложение на авиационна техника и въоръжение. Експозицията ще бъде представена от самолети Су-25, стрелково въоръжение и екипировка и специална техника.

По случай празника за гостите ще бъде организирана демонстрация на любителски радиоуправляеми летателни апарати, които ще представят въздушна акробатика и симулация на въздушен бой.

Музеят на базата ще бъде отворен за посещение.

В съвместна инициатива с община „Тунджа“ ще бъде организирана изложба от рисунки на деца, под наслов „Децата и космоса“. Красивите детски произведения са изработени в детските градини на общината и Общинския център за изкуства и извънучилищни дейности, с. Кабиле.

На 12 април 2018 година, от 17.00 часа, в конферентната зала на община „Тунджа“ ще бъдат наградени победителите в изложбата „Децата и космоса“.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com