07.02.2023

Кристиан Вигенин връчи стипендия на стойност 1500 лв

На 17 юли 2018 г., в сградата на община „Тунджа“, народният представител Кристиан Вигенин даде началото на нова инициатива.

Той връчи стипендия на стойност 1500 лв. за високи постижения в образованието на Марияна Василева – бъдеща студентка по специалността „Българска филология“ във Великотърновския университет.

Марияна Василева Василева, от с. Козарево, завършила е средното си образование през учебната 2017/2018 г. в Професионална гимназия по Икономика „Г. С. Раковски“ – гр. Ямбол. Била е пълна отличничка през целия период на обучение. Носителка е на множество грамоти, отличия и награди. Активен член на младежката организация в с. Козарево и участва във всички мероприятия на сдружението.

Кристиан Вигенин насърчи стремежа на младото момиче да бъде учител и й пожела нови успехи и реализация в полза на децата от община „Тунджа“.

Кметът на община „Тунджа“ – Георги Георгиев, припомни, че средствата, които се раздават под формата на финансово стимулиране за младежи с високи постижения, се набират на ежегодния Благотворителен бал и са успешен начин за подпомагане на младите таланти.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com