05.10.2022

Благотворителна инициатива на Община „Тунджа“ и Авиобаза „Безмер“

За поредна година в организацията и провеждането на Младежкия фестивал „Тунджа – творчество и иновации“ 2018 се включиха военни от Авиобаза „Безмер“, под ръководството на  капитан Ивайло Георгиев.

По време на празничното събитие в село Безмер бяха проведени няколко благотворителни инициативи и демонстрации с активната подкрепа и ресурси на Авиобазата.

На специално обособени места около читалището в селото бяха поставени военни палатки за полева кухня и места, където всички желаещите успяха да се докоснат до различни стрелкови оръжия под ръководството на военните от Авиобаза Безмер.

Над 40 самотно живеещи възрастни хора получиха топла храна, приготвена в полевата кухня и доставена от младежи от община „Тунджа“, военни и доброволци от Младежката организация на Български червен кръст.

Настоящата инициатива ще затвърди социалния подход на споделените отговорности в полза хората в неравностойно социално положение от община „Тунджа”, чрез съвместната работа на общинската администрация, Авиобаза Безмер и неправителствени младежки организации, обединени в реализирането на поредната благородна кауза.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com