30.09.2022

Произшествията през изминалото денонощие

За броени часове служители от РУ- Ямбол разкриха грабеж спрямо възрастна жена. Незабавните издирвателни действия започнали на 23 октомври, малко преди 11:00 часа, след получен сигнал, че в търговски обект, находящ в к-с „Диана“ непознат е отнел от сумата от 40 лева, собственост на възрастна жена. В хода на работата по  горещи следи е установен извършителят – 20-годишен местен жител. Той е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. Вчера, в рамките на образуваното бързо производство младият мъж е привлечен в качеството му на обвиняем за извършено престъпление по чл.198, ал.1 от НК. Работата по случая продължава


В РУ – Тунджа е образувано бързо производство за хулиганство срещу 55-годишен мъж от Стара Загора. На 24 октомври, около 12:00 ч., в центъра на с. Генерал Тошево 55-годишният  мъж е извършил непристойни действия, грубо  нарушаващи  обществения ред и изразяващи се в явно неуважение към обществото,  като деянието е  съпроводено със съпротива срещу полицейските служители, изпълняващи задължения по опазване на обществения ред. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа. Работа по случая продължава.


Служители от РУ – Елхово разследват кражба от търговски обект. Вчера в полицията постъпил, че през нощта срещу 24 октомври, в село Добрич, след срязване метална решетка на прозорец е проникнато в търговски обект и е извършена кражба на 50 лева. Дежурна оперативна група е извършила процесуално-следствени действия на местопроизшествието. В РУ – Елхово е образувано досъдебно производство.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com