02.02.2023

Децата от ДГ „Здравец“ демонстрират знания за пътната безопасност

На 27 ноември 2018 година децата от ДГ „Здравец“ – град Болярово посрещнаха родители и гости на своя празник по безопасност на движението. На него най-малките от група „Буратино“ и по-големите от група „Мики Маус“ демострираха под формата на игра своите знания и умения по така важната тема.

Основните игри бяха за по-големите, които отговаряха безпогрешно на своите учителки Надя Ставрева и Стоянка Христова. Тяхното представяне бе под мотото „Пътните знаци знай и игрите ще са базкрай“. И наистина в тематичните си игри, отборите „Полицайко“ с капитан Божко и „Бибитко“ с капитан Младенчо, се справиха отлично. По-малките също се включваха с отговори и изиграха своя танц, подготвен от любимите учителки – Стоянка Гочева и Стоянка Гръкова. Госпожа Гочева представи героят Дино, който поздравяваше децата за всеки верен отговор.

Заслужени бяха аплодисментите за малките многознайковци от родителите, а господин Пехливанов (главен експерт „Хуманитарни дейности“) поздрави децата и учителките им за старанието и отличните резултати и им пожела да работят все така старателно и успешно. Поздравления децата получиха и от директорката си Калина Гюрова.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com