30.09.2022

Новините от Полицията за изминалото денонощие

На 28 ноември, към 18:30 ч., на тел. 112, в оперативна дежурна част при ОДМВР –Ямбол е постъпил сигнал за настъпило  пътнотранспортно произшествие с пострадал, в град Ямбол на кръстовището на  ул.“Милин камък“ и ул.“Мраморно море“. Местопроизшествието е запазено и е извършен оглед. Установено е, че на ул.“ Милин Камък“ товарен  автомобил „Пежо Партнер“, управляван от 35-годишен мъж е блъснал  пресичащата пътното платно 62-годишна пешеходка. При инцидента жената е пострадала.  Тя е транспортирана и настанена за лечение в ямболска болница с черепно мозъчна травма, без опасност за живота. Пробите на водача за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

В РУ Тунджа е постъпил сигнал, че около 11:00 ч. на 28 ноември, е установена кражба на трансформаторно масло от трафопост, находящ се в землището на село Могила. На местопроизшествието е извършен оглед. Нанесената щета е в процес на изясняване. Разследването продължава.

В РУ-Ямбол е започнато разследване за взломна кражба от офис. Снощи, в 22:30ч., на тел. 112 в полицията е получен сигнал, че на бул.“Д.Благоев“ е разбита врата на фирмен офис. По първоначални данни от обекта са отнети около 50 лева и кашони, с неустановено към момента съдържание. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. Работата  по случая  продължава.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com