05.10.2022

Запалване на светлините на градската коледна елха в Болярово

На 10 декември 2018 година жителите на град Болярово се събраха в центъра на града, пред сградата на НЧ „Възраждане – 1912 г.“ – град Болярово, за да присъстват на запалването на светлините на градската коледна елха.

Освен красивата украса и празничните светлини навсякъде в центъра на града, за празничната атмосфера допринесе и появяването на Дядо Коледа с прелестните снежинки от ДГ „Здравец“- град Болярово. Те зарадваха присъстващите си родители и близки и другите жители на града с песнички и стихчета за Коледа – така очакван и любим празник.

А светлините на голямата елха запали кметът на община Болярово Христо Христов с вълшебния жезъл на Дядо Коледа, заобиколен от красивите снежинки и останалите деца. Той поздрави жителите на общината с настъпващите празници и им пожела да са здрави, щастливи и да е мирна и благословена настъпващата 2019-та година за всички!

След като елхата грейна в разноцветни светлини, небето бе озарено от празнична заря и остави възхитени и безмълвни всички жители, събрали се в центъра – не само децата, но и възрастните бяха очаровани в тази нощ!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com