02.10.2022

Десетте спортисти на боксов клуб „Априлец“

За поредна година бяха наградени 10-те най-добри спортисти на Боксов клуб „Априлец”, с. Бояджик, община „Тунджа”. Тържествената церемония се състоя на 21 декември, в механа „Странджата“, а организатори са община „Тунджа” и Управителният съвет на боксовия клуб. На церемонията присъстваха Георги Георгиев- кмет на община „Тунджа“, Станчо Ставрев- заместник-кмет на община „Тунджа“, Данчо Хаджиев- председател на Управителния съвет на Боксов клуб „Априлец“ и управител на телевизия „Скат“, Елена Маджарова- кмет на с. Бояджик, Кольо Дичев- кмет на с. Кукорево, Илия Цингов- лекар на отбора, Катрин и Доника- дъщерите на дългогодишния председател на УС на БК „Априлец“ – Дойчо Димитров, както и боксьори – приятели и поддръжници на уникалния боксов клуб.

Най-добрите боксьори за 2018 година от Боксов клуб „Априлец” получиха парични награди от кмета на общината Георги Георгиев, който сподели, че се гордее с успехите на клуба и ръководството на община „Тунджа“ ще продължи подкрепата си за клуба.

Първо място и приза Боксьор № 1 за 2018 г. се присъди на Даниел Асенов, който от 2011 година е № 1 в десятката на клуба. На второ и трето място заслужено са класирани другите двама братя- Боян Асенов и Катин Асенов, а на четвърта позиция е Митка Стоева- единствената дама в класацията.

Ето и имената на останалите отличени:

5-то място- Желязко Илиев;

6-то място- Божидар Живков;

7-мо място- Джани Богданов;

8- мо място- Никола Желязков;

9-то място- Христо Илиев

10-то място- Иван Недев.

През 2005 година се провежда първото награждаване на боксьори от Боксов Клуб „Априлец“, завоювали призови места, което се утвърждава във времето, благодарение на многобройните успехи на тунджанските боксьори.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com