03.02.2023

Кметът на общината и съпругата му посетиха Защитеното жилище на Коледа

По утвърдена семейна традиция, на всеки християнски празник, кметът на общината Христо Христов и съпругата му Мария Христова гостуват на жените от Защитеното жилище за пълнолетни лица с умствена изостаналост в град Болярово. Те винаги носят подаръци и от своя страна приемат също такива – картички и други ръчно изработени от жените творения, поднесени с много любов.

Не направи изключение и Коледа, когато отново семейство Христови посетиха осемте момичета с подаръци, които самите те бяха поръчали и избрали. Те не пропуснаха да поздравят кмета за неговия имен ден с песни и стихове, разбира се поднесоха му и коледни картички, изработени от тях с любов за цялото му семейство.

Кметът и съпругата му благодариха сърдечно за поздравите и картичките и изразиха задоволството си от поредното гостуване. Жените за пореден път се почувстваха щастливи на празника и поканиха отново скъпите си гости скоро пак да им гостуват.

Не само общинският управник, но и другите членове на общинското ръководство, администрацията, а и жители на града обичат да гостуват на жените, карайки ги да се чувстват приобщени и стараейки се да не чувстват липсата на семейства и близки не само на празници, а и в ежедневието си. Защото така учат и самите тях да бъдат по-дори и да умеят да прощават и да ценят човечността.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com