02.10.2022

Новините от Полицията

Служители от РУ-Тунджа установиха водач на товарен автомобил, нанесъл увреждане на железобетонен стълб от електропреносната мрeжа в село Болярско и напуснал местопроизшествието. Сигнал за настъпилото пътнотранспортно произшествие е постъпил в полицията вчера. В резултат на проведените бързи оперативно издирвателни мероприятия е издирен автомобилът и е установен водачът – 49-годишен мъж съпричастен към деянието. Нанесената щета е в процес на установяване. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.


В РУ-Елхово е започнато бързо производство за неправомерно присъединяване към водоснабдителната мрежа в село Маломирово. На 29 януари при проверка в частен имот, ползван от 25-годишен мъж е установено неправомерно присъединяване към водоснабдителната  система, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената вода. Работата по случая продължава.


Ямболски полицаи разследват кражба на телевизор от частен дом в областния град. По данни на заявителя деянието е извършено през нощта срещу 29 януари. На място е установено, че в жилището е проникнато, след срязване на комарник на прозорец. По случая е образувано досъдебно производство.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com