05.10.2022

Новините от Полицията

Служители от РУ – Елхово разкриха кражба от частен дом в село Попово. Разследването започнало по сигнал на жител на селото, който съобщил, че в периода от 21 до 27 януари, чрез взлом на врати е проникнато в дома му и е извършена кражба на аудио система, акумулаторен винтоверт и други вещи. При проведените бързи оперативно-издирвателни действия е установена съпричастността към посегателството на 18-годишен младеж и непълнолетно момиче. Инкриминираните вещи са предадени на разследващите. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.


На 29 януари, в село Окоп служители на Пътна полиция спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген-Поло“, управляван от 30-годишен жител на Ямбол. В хода на полицейските действия е установено, че на автомобила са поставени регистрационни табели от друго моторно превозно средство. По случая е образувано досъдебно производство в РУ –Тунджа.

 


В РУ-Ямбол е започнато разследване на кражба от автомобил. Вчера в полицията постъпил сигнал, че за времето 29 – 30 януари от лек автомобил „Опел-Агила“ е извършена кражба на бас – каса, неустановена марка. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com