03.02.2023

Баба Марта пристигна в детската градина

И тази година, на 1 март 2019 г., Баба Марта бе скъпа гостенка на децата от ДГ „Здравец“ в град Болярово. Тя зарадва малките от група „Буратино“, а и по-големите от група „Мики Маус“ не само с мартенички, които върза на ръчичките на всяко дете, но и с много игри, гатанки и забавления. Разказа им поучителни приказки, които те изслушаха с внимание и разбраха поуките.

Гости на тържеството бяха и секретарят на общината Мария Чанева, общинския съветник Янко Анев, родители и близки на децата.

Децата и от двете групички изнесоха чудесна програма. Показаха, че са отлично подготвени от своите любими учителки: госпожица Гръкова и госпожа Гочева на малките и госпожа Ставрева и госпожа Христова на по-големите. Те рецитираха, пяха, танцуваха, играха и се състезаваха в забавни, тематични игри, в които Баба Марта с радост взе участие.

Мартенички и пожелание за здраве и късмет получиха не само децата, но и гостите, а госпожа Чанева също върза на всяко дете мартеничка със сърдечни пожелания да са все така талантливи и усмихнати.

Баба Марта донесе и вкусна пита, която директорът на детското Калина Гюрова разчупи, давайки на всяко дете и всеки гост. Направиха си и снимка за спомен от този вълнуващ ден.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com