28.11.2022

От Полицията съобщават…

Служители от РУ-Ямбол установиха млад мъж седнал зад волана под въздействие на наркотични вещества. На 13 юни, към 21:05 ч. в гр. Ямбол, к-с „Г. Бенковски“ е спрян за проверка  лек автомобил „БМВ 525“, управляван от 21-годишен мъж. Пробата на водача за употреба на наркотични вещества и техни аналози се е оказала положителна за метамфетамин. Работата по случая продължава.

Пътнотранспортни произшествия:

На 13 юни, в 14:45 ч. от тел. 112  в оперативна дежурна част при ОДМВР- Ямбол  е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с пострадал на път II-53, малко преди разклон за с. Хаджи Димитрово. На място е установено, че лек автомобил „Тойота Ярис“, управляван от 51-годишна жена се е преобърнал  извън платното за движение. В следствие на инцидента водачът е настанен в МБАЛ-Ямбол с фрактура на прешлен и охлузни рани, без опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство.


Вчера, към 15:45 ч. от тел. 112  в полицията е  получен сигнал, че на АМ“Тракия“, км. 278, в посока Бургас е настъпило пътнотранспортно произшествие с един автомобил. По първоначални данни лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 39-годишна жена е самокатастрофирал, като се е преобърнал извън пътното платно. Жената е прегледана от медицински екип и изписана за домашно лечение. Пробата за употреба на алкохол на водача е отрицателна. Няма нанесени щети по пътната инфраструктура. По случая е взето отношение по административен ред.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com