28.01.2023

Три катастрофи с пострадали

На 12 август на територията на ОДМВР – Ямбол са настъпили три произшествия с пострадали.


В 15:15 ч. на тел.112 е получен сигнал  за пътнотранспортно произшествие с пострадал  на АМ „Тракия“, км.288, в посока Бургас. На място е установено, че 54-годишен водач на лек автомобил е загубил контрол, напуснал е платното за движение в дясно и се е преобърнал в нивата. Мъжът е транспортиран в от медицински екип и настанен за лечение  множество травми, без опасност за  живота. Взета  му е кръвна  проба за употреба на алкохол.


Около 17:45 ч, в полицията е постъпил сигнал, че на пътя между селата Ген. Инзово и Роза е самокатастрофирал товарен автомобил, управляван от 36-годишен мъж. При инцидента камиона се е обърнал на пътното  платно и се е изсипал част от товара – пясък. Пробата за употреба на алкохол на водача е отрицателна. Мъжът е настанен за лечение  с контузно – разкъсна  рана на десен крак, без опасност за живота.


Към 19:05 ч.  на тел. 112 е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие на кръстовището на околовръстен път Юг и ул. „Индже Войвода“ в Ямбол. По първоначални данни 32-годишен водач на лек автомобил „Рено Лагуна“ при завой на ляво е отнел  предимството на движещия се направо по обходния път лек автомобил „Шкода“, управляван от  32-годишна жена. При инцидента е пострадала 54-годишна пътничка в Шкодата. Тя е прегледана от медицински екип и освободена зад домашно лечение с фрактура на ребро.

Работата по случаите продължава.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com