10.12.2022

Новините от Полицията…

24-годишен мъж е извършил взломна кражба от автомобил, установиха служители на РУ-Ямбол. При извършени оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че преди няколко дни младият мъж чрез взлом е отнел радиокасетофон и документи от автомобил, паркиран в квартал „Аврен“, а по-късно е направил опит да продаде откраднатата вещ. Инкриминираните предмети са установени и предстои да бъдат върнати на собственика. Работата по пълното документиране на случая продължава.


Кражба на скъп мобилен телефон е разкрита от ямболски полицаи. Разследването започнало на 20 септември, след получен сигнал за кражба на мобилен телефон и търговски обект в града. В резултат на предприетите бързи издирвателни мероприятия е установена съпричастността към деянието на 36-годишен мъж от Ямбол. Работата по случая продължава.


Водач, употребил алкохол, установиха служители от сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР -Ямбол. Тази нощ  в 02.30 ч.  в ямболския комплекс ,,Хале“ е спрян за проверка лек автомобил „Тойота РАФ 4“, управляван от 26-годишен жител на областния град. При пробата на водача за употреба на алкохол, техническото средство е отчело стойност над 1,2 промила. Работата по случая продължава в рамките на образуваното бързо производство.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com