04.12.2022

Ямбол има нов депутат

Овакнтеното от Волен Сидеров място в парламента би трябвало да заеме Мария Цветкова от ВМРО.
Тя е магистър по журналистика, с 20 години опит като телевизионен репортер. От 2017 г. пък работи като заместник-директор по художествено-творческата част на Информационния център на Министерството на отбраната. На сегашните местни избори, както и на тези през 2015 г., беше кандидат за кмет на столичния район „Младост“. На сегашните избори тя печели 4,12% подкрепа.
След напускането на Сидеров и евентуалното влизане на Цветкова в ПГ на „Обединени патриоти“ депутатите от ВМРО ще станат 12, НФСБ остават с 8. Независимите депутати от партия „Атака“ в парламента пък ще останат едва шестима.
Сидеров излезе от Народното събрание и с призив кандидатът на ВМРО Ангел Джамбазки да стори същото и да се откаже да бъде евродепутат, което Джамбазки не направи. Единственият резултат за „Атака“ е, че вкарва двама общински съветници в Столичния общински съвет „. Волен Сидеров иска повторно преброяване на бюлетините „Атака“ иска повторно броене на бюлетините за кметове и общински съветници в София и оспорва валидността на протоколите на секционните.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com