28.11.2022

Новините от Полицията

Служители на РУ – Ямбол задържаха 29-годишен за притежание на наркотици. Тази нощ, в квартал “Възраждане“, полицейски екип извършил проверка на лек автомобил „Ауди“, с който пътувал 29-годишен местен жител. В хода на проверката мъжът заявил, че държи в себе си около 4 грама метамфетамин. Наркотичното вещество е предадено по надлежен ред. Разследването по случая продължава.


Вчера на тел. 112 в оперативна дежурна част на ОДМВР – Ямбол е получен сигнал, че рано сутринта от фирмена база, в землището на село Калчево,  е била извършена кражба на около 10 тона слънчогледова отсевка. Стойността на нанесената щета е в процес на изясняване. По случая се провеждат процесуално следствени действия в рамките на образуваното досъдебно производство в РУ-Тунджа.


Пътнотранспортни произшествия:

На 11 февруари, около 11:30 ч. в полицията е постъпил сигнал за възникнало пътнотранспортно произшеествие, с пострадал пешеходец, на паркинг на ул. „Хан Тервел“ в Ямбол. На място е установено, че лек автомобил „Хонда“, управляван от 45-годишен правоспособен водач, при маневра  е бутнал  пресичаща паркинга 77- годишна пешеходка. Жената е транспортирана в МБАЛ – Ямбол, с фрактура на долен крайник, без опасност за живота. Пробата на водача за употреба на алкохол е отрицателна. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

12.02.2020 г.

Татяна Павлова

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com