28.11.2022

Мобилни екипи ще приемат на 5 март заявления за лични документи в Болярово

Община Болярово и мобилни екипи на Паспортна служба при Районно управление – Елхово съдействат на жителите на Болярово, на които предстои подмяа на лични документи, да подадат заявление за това на място в града. За целта е необходимо да заявят своето желание за това в Информационния център на общината.

Служители на Паспортна служба при РУ“Полиция“ гр.Елхово на 05 март 2020г. ще  организират приема на заявленията за подмяната на личните документи.

Плащането на таксите ще се извършва чрез Пощенска станция гр. Болярово в брой и с ПОС терминал с дебитна карта, съобщават още от администрацията на Община Болярово.

Във връзка с изтичащия голям брой документи за самоличност през 2020 г. ОДМВР-Ямбол напомня, че че гражданите  с постоянен адрес на територията, обслужвана от ОДМВР, имат възможност да подават заявления за издаване на лична карта и паспорт във всяко едно от звената БДС на територията на областта. Подмяна на български личен документ може да стане  преди изтичане на валидността на притежавания, а граждани, които притежават валиден електронен подпис могат да се възползват и да подадат  заявленията си на онлайн адрес: https//e-uslugi.mvr.bg.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com